Nove zdravstvene komplikacije: Miljana Kulić iz Niša prebačena u Beograd

Miljani Kulić pozlilo je nakon operacije smanjenja želuca u Turskoj, pa se od subote nalazi u Kliničkom centru u Nišu.

Nju su tamo operisali niški ljekari, a tokom tok zahvata Kulićevoj je izvađena slezina. Poslije borbe za njen život, bivša zadrugarka je sa intenzivne njege prebačena na poluintezivnu njegu, međutim stanje joj se juče ponovo pogoršalo.

Kako Pink.rs saznaje, Miljana je danas prebačena u Beograd, gdje će ljekari nastaviti da brinu o njenom zdravlju i pruže joj neophodnu pomoć.

Podsjetimo, iako je Miljana bila bolje i sa intenzivne njege u KC Niš prebačena u poluintenzivnu, juče joj se stanje pogoršalo.

Marija je juče tokom dana otkrila da ne može da kaže da je Miljana dobro.

– Nisam najbolje. Miljana je zbrunuta, svi su oko nje i rezultati su za sada zadovoljavajući. Ne mogu da kažem da je dobro, za mene je dobro tek kad dođe kući. Ljekari se trude da joj bude bolje, svakako joj je bolje nego što je bilo, ali za neke idealne rezultate tek kada dođe kući i vrijeme treba da prođe. Iscrpljena je, dvije operacije je ubrzo imala jednu za drugom. Samom tom operacijom smanjenja želuca gubi vitamine, jer ne unosi hranu, tako da joj treba vremena da se oporavi. Imamo povjerenje u ljekare – rekla je Kulićka tada.

Ostavite komentar: