Neodoljiva Džulija! Glumica prije 30 godina ostavila vjerenika – tri dana pred vjenčanje

Džulija Roberts napunila je 54. godine, ali i dalje važi za jednu od najljepših žena na svijetu, koja je čak pet puta ponijela ovu prestižnu titulu.

O njenoj bogatoj glumačkoj karijeri, moglo bi da se priča danima, ima tri Zlatna globusa, osvojila je Oskara za najbolju žensku ulogu u filmu “Erin Brokovič”, ali što se tiče ljubavnog života bio je veoma buran i turbulentan.
Bila je u vezi sa čak nekoliko svojih kolega, među kojima su, Džejson Patrik, Lijam Nison, Kiefer Šaterlend, Dilan MekDeromt i Metju Peri.
Vjerenika ostavila tri dana pred vjenčanje
S Keiferom je kratko bila i vjerena, a samo tri dana pred vjenčanje 1991. godine odlučila je da otkaže vjenčanje, jer nije mogla ipak da podnese toliku različitost među njima. Dvije godine kasnije, udala se za Lajla Loveta, sa kojim je provela samo dvije godine u braku.
Danas je u srećnom braku sa snimateljem Danielom Moderom sa kojim ima 16-godišnje blizance – kćerku Hezel i sina Finaeusa, kao i 14-godišnjeg sina Henrija. Nedavno su proslavili 19. godišnjicu braka, piše Magazin Novosti.

Ostavite komentar: