“Moja tetka je ta što se previše udavala”: Simpatična izjava sestrične Nataše Bekvalac

Mlada pjevačica Zoi gostovala je na Radiju S u okviru projekta „Zvijezde pjevaju zvijezde Xtra“ i pokupila simpatije svojom neposrednošću, ali i smislom za humor.

Neizbježna tema u razgovoru sa Zoi bila je i njena tetka, pjevačica Nataša Bekvalac, pa joj je voditelj postavio pitanje:

“Tijana Dapčević kaže da ima tetku koja nikada udavala se nije, hoćeš li nam ti reći ko je tvoja tetka Zoi”, pitao je Nikola Uzelac, voditelj Radija S.

“Moja tetka je ta što se previše udavala, Nataša”, odgovorila je Zoi. Inače, u okviru projekta „ZPZXtra“ Zoi pjeva pjesmu „Nataša“ koju u originalu izvodi grupa „Posljednja igra leptira“. Pjesmu nije htjela da pošalje svojoj tetki jer je imala samo info traku, ali je to umjesto nje uradila njena mama Dragana.

“Mama je proslijedila snimak tetki i ona mi se javila sa komentarom „Jao Saki jako lijepo pjevaš“. Nataša je kao tetka super,često bi se njoj obratila radije nego nekome drugom. Slične smo dosta i znam da to što ja kažem će ona da razumije. U fazonu sam, ok tetka, samo mi pomozi”, ispričala je Zoi.

Kada je riječ o odabiru pjesme, Zoi kaže da su odluku da pjeva „Natašu“ donijeli Igor Link i Nemanja Antonić koji su producenti kompletnog projekta „Zvijezde pjevaju zvijezde Xtra“ i da su nju „čuli na toj pjesmi“, piše Expresstabloid.

“Aranžman je jako lijep i prilično mi je legao i taj momenat regea i moje ispjevavanje u pjesmi mi se jako dopada”, dodala je ona.

Zoi je četvrta mlada zvijezda koja je dio najvećeg radijskog projekta „ZPZXtra“, a slijedeće nedelje obradom velikog hita predstaviće se i pjevačica Edita.

Ostavite komentar: