Milica Pavlović govorila o manijacima: Uznemiravao me muškarac iz obezbjeđenja

Pjevačica Milica Pavlović uvijek je bila na strani slabijih, a nedavni haos koji je izazvao serijski silovatelj Igor Milošević posebno je revoltirao pjevačicu.

Kako je rekla, situacija o kojoj su mediji danima brujali i te kako ju je potresla, a na svojoj koži je osetila kako izgleda biti žrtva progonitelja.

“Imala sam par neprijatnih situacija koje su se neslavno završile. Jedan pripadnik obezbjeđenja je bio na saslušanju nedavno zbog toga što me je uznemiravao. Nadležni su uradili izvanredan posao kada je moj slučaj u pitanju i na tome sam beskrajno zahvalna. Poslali su nadležno lice na adresu tog momka, upozorili ga i zaista se nikada više nije ponovilo”, otkrila je Milica.

Kako je rekla želim da se osjećam slobodno, a ne ugroženo.

“Da se ja pitam, napasnici, silovatelji i pedofili bi preko čela imali žig, to bi bilo obilježje koje bi ih pratilo do kraja života. Zaista ne bi trebalo da dolazimo u situacije da ih mi pratimo, gledamo i razmišljamo da li se radi o rizičnom licu ili ne. Lijepo da im stoji žig na čelu, pa da bar na taj način budemo upozoreni da bismo mogli na vrijeme da pobjegnemo. Hrišćanski je praštati i dati drugu šansu, ali u ovom slučaju smatram da mora da postoji obilježje i da nazovemo stvari pravim imenom”, rekla je, vidno revoltirana Milica.

Ostavite komentar: