Lazić o problemu sa kilažom: Smršao sam 88 kilograma, sada mi se i stopalo smanjilo

Pjevač Darko Lazić godinama je vodio bitku sa kilogramima, on je imao 162 kilograma, a smršao je 88. Sada je u emisiji otkrio da su mu se zbog gubitka kilograma smanjila noga, i da sada nosi manji broj.

“Da li znaš da su mi trebale braon patike? Vidi ovako, nosio sam 43, a kako sam smršao smanjila mi se i noga. Sve patike koje sam nosio ranije ne mogu više. Stopalo je bilo široko, pa sam morao da uzimam veće cipele. Imao sam 162 kilograma”, rekao je Darko i dodao:

“Smršao sam 88 kilograma. Bio sam mršaviji još pet kilograma, i to je izgledalo mnogo ružno. Posljednjih mjeseci sam se borio da se ugojim, cijeli život sam se borio da smršam, a sada sam se jedva ugojio. Za dva mjeseca dobio sam pet kilograma. Pio sam noću sok, slatkiše sam jeo, stavljao sam čokoladu i budio se noću da bih jeo i ugojio se. Sada imam 80 kilograma i ovo je moja prava kilaža, neću sada da mijenjam ništa”, rekao je Darko u emisiji “Amidži šou”.

Podsjećamo, Darko Lazić bio je u dugovima, što je i sam rekao, a navodno se radilo o milionskom iznosu, ali je Lazić riješio da progovori o ovoj temi i stavi tačku na nagađanja.

“Dva i po miliona, ljudi, pa taman posla. Ne znam gdje bih tolike pare mogao da potrošim, nešto bih bar napravio. Počela je priča za te pare, za neki silni bakšiš, pa se nadovezalo da mi je neko naplatio reket, pa kamatu, da ja dugujem…”, rekao je Lazić.

Ostavite komentar: