Kraj! Kristijan pred kamerama prevario ženu, pa raskinuo sa ljubavnicom – pred kamerama

Kristijan Golubović, kao ovonedeljni vođa u Zadruzi, podijelio je budžete ukućanima i tom prilikom iznio svoje mišljenje o njima.

Ono što je mnoge iznenadilo je to, da je Golubović u programu uživo raskinuo sa Kristinom Spalević, sa kojom je prevario suprugu Ivanu i istakao da se razočarao u nju, prenosi Blic.

“Ovako, Čorbi da ne napominjem zašto, on je ovdje kao sin, brat, jedini prijatelj koji ima mane. Poginuo bi za mene, kao i ja za njega. Drago mi je što se spojio sa Teodorom ponovo. Želim ti sve najbolje, sinoć si bio odličan. Napolju te čeka moja pomoć do groba. Znaš samo šta može da me okrene protiv tebe, a to je izdaja”, rekao je Kristijan, pa nastavio: “Druga Kristina, najmilija, najbliža srcu.”

“Ušli smo u vezu, uradio sam supruzi nažao. U 90 odsto mi odgovara, ali ima i dosta mana koje mi idu na živce. Ja ginem za zadatak, kao pravi komenandant, nešto doviknem, a ona mi je odbrusila nešto što nije u redu. Zvanično sada govorim, nemam sa njom više nikakvu ljubavnu vezu. Ako djevojka, koja ne može da ispoštuje čovjeka na sitnice, ne može da me prati u životu!”, poručio je Golubović i dodao da obožava Kristinu.

“Draga mi je srcu, ali preko nekih stvari ne mogu da pređem. Ako mi Ivana nije tako reagovala, a prevario sam je, mogu i djevojku koju znam mjesec i po dana”, rekao je Kristijan, dok je Kristina za stolom grcala u suzama.

Ostavite komentar: