Karleuša prijavila muža da ju je tukao: Šta kažu komšije o drami u domu popularnog para

Pjevačica Jelena Karleuša je juče, na Božić, prijavila svog supruga Duška Tošića da ju je tukao.

Na mjesto okršaja došla je policijska patrola koja je ustanovila da je Tošić, navodno, najpre pljunuo Jelenu, a zatim je ošamario toliko jako da joj je posjekao lice. Komšije estradnog para ističu da juče nisu čuli ništa kada su prolazili pored vile estradnog para tokom drame koja se odvijala, ali da su u jednom momentu vidjeli policiju.

“Nismo čuli apsolutno ništa, samo smo u jednom trenutku vidjeli policiju ispred njihove kuće, Jeleninog brata Marka i njenu tetku kako izlaze iz dvorišta”, započinju komšije za Blic i nastavljaju: “Ni Duška ni Jelenu nismo vidjeli… Duško inače baš rijetko dolazi, stalno je na putovanjima i najviše vremena provodi sa svojim kćerkama kada je u Beogradu. A kada ih sretnemo oni se uvijek prijatno jave.”

Šta je bio okidač za burnu i eksplozivnu svađu naočigled porodice još nije poznato, ali se zna da je Jelena oko 12.20 sati pozvala policiju i prijavila da ju je Duško tukao.

Na mjesto okršaja uskoro je došla policijska patrola koja je ustanovila da je Tošić, navodno, najpre pljunuo Jelenu, a zatim je ošamario toliko jako da joj je posjekao lice. Da se napad tako odigrao potvrdilo je i dvoje svedoka, članova porodice – Jelenin brat Marko i njena tetka Danijela, sestra majke Divne.

Jelena je odbila ljekarsku pomoć, a nije htjela ni da podnese prijavu protiv Duška. Skoro istovjetno kao prije dve godine, kada je policiji prijavila da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku. On je tada sve odlučno negirao i tvrdio da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku.

Policajci zbog ozbiljnosti slučaja ipak nisu htjeli da sve ostane na ovome. Insistirali su da Jelena i Duško odu u policijsku stanicu Savski vijenac kako bi dali izjave, ali pjevačica je kroz suze kategorički to odbijala. Dežurni zamjenik Prvog osnovnog tužioca naposlijetku je naložio da se obavi razgovor sa prijavljenim Duškom Tošićem i svjedocima koji su prisustvovali nasilju, poslije čega bi izvršio procenu rizika o eventualnom nasilju u porodici.

U policijsku stanicu Savski venac najpre je došao advokat Nebojša Perović, branilac Duška Tošića. Perović je izjavio da njegov klijent nije kriv.

“Nikakvog nasilja nije bilo, ne postoje elementi nikakvog nasilja. Svi koji ga znaju znaju da je on porodičan čovek i ugledni sportista”, rekao je Perović. Na pitanje da je bilo šamara odgovorio je da je “dovoljno sve rekao” i da “nema ništa drugo da komentariše”.

“Nemamo ovlašćenje da govorimo o detaljima postupka. Ne bismo dalje detaljisali na tu temu”, rekao je Perović.

Poslije advokata Perovića je u policiju došao i prvi svjedok, Jelenin brat Marko, koji je prisustvovao navodnom napadu. Marko je prvi napustio policijsku stanicu poslije saslušanja, a uskoro za njim i Jelenina tetka Danijela.

Tošić je u policijsku stanicu došao nešto kasnije i na saslušanju je potvrdio da je došlo do svađe između njega i Karleuše, ali je rekao da ni do kakavog nasilja nije došlo. Tvrdio je da je šokiran što je Jelena uopšte tako nešto prijavila policiji.

“Nisam udario Jelenu, nisam je ni pipnuo, jedino je istina da smo se raspravljali. Dugo smo u braku, ja sam posvećen muž i otac. Najteže mi pada što umjesto da sam danas sa djecom i da u svojoj kući provodim praznik, u situaciji sam da sjedim u policijskoj stanici zbog prijave supruge. Šokiran sam ovim što mi se dešava, ne mogu da shvatim šta me je snašlo”, rekao je Tošić inspektorima.

Saslušanju su prisustvovali i njegovi advokati Nebojša Perović i Nikola Premović. Poslije uzimanja iskaza i izvršenih procjena od strane policijske stanice, Dušku Tošiću je izrečena hitna mjera zabrane prilaska i komuniciranja sa Jelenom Karleušom u trajanju od 48 sati, u kom roku će mjera biti dostavljena tužilastvu na ocenu da li postoji potreba za produženjem.

Tužilaštvo je naložilo da policija dostavi detaljan izvještaj, sa svim izjavama, a Jeleni Karleuši je sugerisano da ode na pregled i da se uz izveštaj policije dostavi i izvještaj ljekara, poslije čega će biti odlučeno o daljem postupanju.

Ostavite komentar: