Glumica priznala: Razvod od Čarlija Šina bio mnogo gori nego što su mediji pisali

Američka glumica Deniz Ričards razvela se od glumca Čarlija Šina 2005. godine dok je bila u šestom mjesecu trudnoće sa njihovom drugom kćerkom Lolom, piše “Huffpost”. Kap koja je prelila čašu bile su prijetnje smrću koje je dobijala od Šina.

Vijest o njihovom razvodu danima je punila stupce tabloida, a sada je Deniz otkrila da je sve bilo mnogo gore nego što je pisano u novinama.

Ričards je u podkastu “Razvedeni nisu mrtvi” Kerolajn Stenberi prvi put pričala koliko je razvod bio težak.

“Bilo je stvarno loše. Postoji mnogo toga što javnost ne zna, a nikada se ne zna u potpunosti šta se dešava iza zatvorenih vrata”, kazala je.

Glumica se 2002. godine udala za glumca hit serije “Dva i po muškarca” Čarlija Šina. Nakon dvije godine dobili su prvu kćerku Sami. Već u martu 2005. godine Deniz je podnijela papire za razvod koji je okončan 2006. godine.

Šin je nekoliko puta bio prijavljivan za nasilje nad bivšim partnerkama, a imao je problem sa narkoticima. Deniz kaže kako nikada ne bi voljela da njene kćerke budu u vezi sa takvim muškarcem.

“Da li bih voljela da se moje kćerke udaju za takvog čovjeka? Ne bih željela da ga uvrijedim, ali mislim i da bi on razumio šta govorim. Bilo je veoma otrovno. Osjećala sam se najviše krivom, jer sam podijelila našu porodičnu zajednicu. S tim osjećajem sam se borila godinama”, priča Deniz.

Ipak, uprkos svemu ona tvrdi da nikada nije zažalila zbog braka sa Šinom, jer osjeća da su njih dvoje bili suđeni jedno drugom kako bi dobili njihove kćerke.

“Čarli i danas zna da može da me pozove u bilo koje vrijeme, bez obzira na sve. Nije me briga šta on kaže ili radi, pojaviću se tamo gdje treba jer sam oduvijek željela, kao i sada što želim, da on bude najbolji tata našim kćerkama”, zaključila je.

Ostavite komentar: