Glumci napravili incident u vozu: Sergej Trifunović ispričao zašto su se on i Nenad Jezdić potukli

Glumci Nenad Jezdić i Sergej Trifunović obilježili su mnoga domaća ostvarenja, a mnogi ne znaju da je razlika između manja od tri mjeseca. Oni su zajedno studirali na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu, iako je Jezdić bio generacija iza.

Njihove studije trajale su tokom potresnih 90-ih, koje su ostale upamćene po siromaštvu i neimaštini. U prilog tome govori i priča koju je Sergej Trifunović ispričao.

“Imali smo situaciju Nenad Jezdić i ja. On je iz Valjeva, ja iz Užica, on je godinu dana iza mene na Akademiji. Idemo kući, zadnji voz, nemamo para. Mi samo znamo da moramo kući. Gladni smo, to je 1992. godina. Ulazimo u voz i molimo Boga da prođe kondukter. Pun je voz seljaka, vuku robu. Ali ulazi kondukter, kaže: ‘Karte!’ Jezdić i ja nemamo nikakav dogovor i sve je čista improvizacija. Kažem Jezdiću: ‘Daj karte čovjeku!’ On: ‘Kod tebe su’, ja: ‘Je l’ me za******?’ ‘Kod tebe su.’ ‘Nisu, dao sam ti karte pred ulazak u voz.’ Ustasmo, kreće tuča: ‘Dao sam ti svoje pare, pi*** ti materina!’ Ljudi skočiše da nas razdvajaju: ‘Momci, nemojte!’ I ode kondukter”, rekao je Sergej Trifunović, pa dodao:

“Zapalimo pljuge on i ja i ćutimo. Seljaci stoje i ćute. Kad uđeš u voz, izbjegavaš da kažeš šta studiraš stvarno. Odgovoriš da studiraš pravo ili ekonomiju i niko te dalje ništa ne pita. Ako kažeš da studiraš glumu, naj**** si. Tako smo i Jezda i ja rekli da studiramo pravo. A ovi seljaci na to: ‘A jeste glumci, mamu vam vašu’”.

Ostavite komentar: