Era Ojdanić “otvorio dušu”: Folker otkrio u koju glumicu je bio “smrtno” zaljubljen

Folker Era Ojdanić prvi put je javno priznao da je bio smrtno zaljubljen u glumicu Snežanu Savić.

Naime, Era se prisjetio odrastanja pa ispričao: “Ja sam iz sela Visoka kod Arilja. U to vrijeme je bilo, pedesetih godina, svega ima, jabuka, šljiva, krušaka, samo hljeba nema, nema puta, nema struje, ništa. Tako da su moj otac i majka, stric, deda, mi smo kulučili.”

“To je kada ti opština da prokopaš put da može konj sa samarom da ode u Arilje da donese džak žita, kukuruza. Moj otac i deda su se ‘58 odselili u Šumadiju”, rekao je Era u “Premijera-vikend Specijal” pa dodao da je pjevao Titu.

“Ja sam pjevao Titu, bio je protokol, nije mogao svako tamo da uđe, moralo je da se raspita ko ti je deda, otac. Pjevao sam mu jednom, to pjevam i danas”, rekao je.

Era Ojdanić je iskreno govorio o Ljupki, koju je oženio i sa kojom ima troje djece.

“Oženio sam 1966. godine moju ženu, ona je bila harmonikašica, a poslije sam ja otišao u vojsku. Zvanično, ja imam troje djece sa Ljupkom i još od dvije žene kćerku i sina. Čovjek je bogat koliko ima djece i žena. Moja Ljupka je moja najveća ljubav. Nikad mi ne bi palo na pamet da je ostavim. Ali život nas je 2009. razdvojio. Ja nikada nisam razmišljao šta se radi kući, kad sam imao nju. Kad sam je izgubio, počeo sam da radim sve to”, rekao je Era pa otkrio u koju glumicu je bio ludo zaljubljen.

“Veliko poštovanje i sjajan je čovjek i velika glumica i velika pjevačica i najbolja dama na filmu i estradi je Snežana Savić. Smrtno sam u nju bio zaljubljen, ali nikad nisam ispoljio da ona to osjeti. Snežana Savić je najveća dama na filmu i estradi”, rekao je u “Premijera-vikend Specijal”, piše Blic.

Ostavite komentar: