Džej pred smrt oprostio zetu! Sedam godina nisu razgovarali jer mu je pretukao kćerku

Zoran Jagodić Rule kaže da Ramadanovski nije sedam godina pričao sa Maksutovićem jer je pretukao njegovu kćerku Anu, ali da je s vremenom vidio da se pjevač promijenio.

“Džej Ramadanovski oprostio je sve zetu Adilu Maksutoviću prije smrti. On punih sedam godina nije razgovarao sa Adilom, jer je pretukao njegovu kćerku Anu. Pokojna legenda se prije smrti povjerila prijatelju da svima sve prašta – dodaje on.

Njih dvojica se nisu dugo čuli. Svi znaju šta se desilo i zbog čega je Džeja to zaboljelo. Nije lako preći preko takve stvari, posebno kad je riječ o kćerki. Ipak, imao je veliko srce i nikome ništa nije zamjerao. Adil je njegov klinac iz kraja, učio je od njega, svuda išao sa nama. Znam da mu je sve oprošteno”, kaže za Kurir kum pokojnog pjevača Zoran Jagodić Rule.

On dodaje da porodica i dalje ne može da prihvati da Džeja nema.

“Svima je teško. Ani, Mariji, njegovoj prijateljici Andrijani, kao i spremačici Dari, koja je bila kraj njega kad je umro. Unuku Adrianu su rekli šta se desilo, mnogo je tužan. Otišao je Don Čičo, naš brat, balkanski Maradona. Džej nije bio ni Šaban ni Sinan, on je Maradona. Takav život i takva brzina, to je Maradona”, ističe.

Ostavite komentar: