Čini se da je sve retrogradno: Evo savjeta šta raditi

Merkur je retrogradan, Mars je u Vagi, i mnogima će pomrsiti konce. Evo i savjeta, šta raditi ili zaustaviti u naredne dvije nedjelje.

Narednih petnaest dana biće odlični za učenje, polaganje ispita i putovanja. Oduprite se želji da pretrpate svoj društveni kalendar i umjesto toga donosite promišljene odluke o tome gdje i sa kim provodite vrijeme. Ovo nije lako vrijeme za nova prijateljstva i ljubavi.

Neki posao ćete ostaviti nedovršenim jer će vam um lutati. U nekoliko navrata će se pojaviti nešto zanimljivije od trenutnog zadatka, što će vam odvući pažnju. Ako želite da svoje planove ostvarite, postavite čvrste rokove i ograničite neformalnu komunikaciju.

U naredne dvije nedelje, Merkurovi favoriti biće Ovan, Lav, Vaga i Vodolija. Djevice, Strijaci i Ribe naći će se u drugačijoj situaciji.

Ipak, odložite početak važnih projekata i preuzimanje odgovornosti za najmanje deset dana. Možda ćete morati ponovo da procijenite svoje dugoročne ciljeve, da ih pojednostavite ili da ih podijelite na manje.

Ostavite komentar: