“Čekam da poprime pravi oblik”: Zorannah pokazala grudi nakon druge operacije FOTO

Modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, nedavno se podvrgla operaciji grudi po drugi put.

Ona je o svojoj korekciji otvoreno govorila o svojim grudima i hirurškom zahvatu.

“I dalje čekam da poprime pravi oblik. Kačila sam fotografije grudi odmah nakon operacije gdje su bile jako natečene. Bila je gomila komentara: ”Zašto su ti trebale tolike grudi? Nije ti to trebalo!”, započela je Zorana.

Budući da je prvu korekciju grudi izvršila na svoju ruku i nije slušala savjete ljekara koji su govorili da treba da stavi veće, poslije četiri mjeseca je naišla na komplikacije.

“Moje grudi su totalno pale… Bukvalno su izgledale kao moje prirodne, koje su pale zbog dojenja. Meni se taj izgled nije dopao, iako su prva četiri mjeseca izgledale dobro. One su bile tehnički dobro odrađene, savršene, ali na kraju dana to nije bilo ono što sam ja željela”, dodala je blogerka.

Drugi put je poslušala savjete doktora i, kako kaže, zadovoljna je.

“Na kraju smo stavili 600 kubika. Kada kažete 600 kubika, meni eksplodira glava. Mislila sam da će izgledati mnogo veće, ali odlične su”, dodaje Jovanović.

Za kraj je poslala poučnu poruku svim djevojkama koje se odluče na sličan korak.

“Ne možete da želite nešto u odnosu na to šta druga osoba ima, jer svako tijelo je drugačije. I moj najpametniji savjet je da poslušate doktora”, završila je ona, piše Kurir.Ostavite komentar: