Anđelka Prpić nema dilemu: Uvijek bih se skinula zbog dobre uloge

Glumica Anđelka Prpić važi za nekoga ko nema dlake na jeziku, a sada je priznala da je uživala dok je snimala “golišave scene” u filmu “Jedini izaz”.

Poznata glumica u ovom ostvarenju igra glavnu junakinju Anu Kolar, a njeni izazovni kadrovi ispod tuša izazvali su ogromnu pažnju javnosti, posebno muškog dijela publike.
“Uživala sam u svakom snimajućem danu. Kada je riječ o golišavim scenama, uzbudljiva je činjenica da morate dati sve od sebe jer to što tog dana zabilježi kamera ostaje zauvijek”, rekla je Prpićeva.
Lepa glumica je dodala da je profesionalac i da pažljivo bira koju će rolu prihvatiti.
“Mislim da je apsolutno opravdano što sam snimila scenu ispod tuša u ‘Jedinom izlazu’. Uvijek bih se skinula zbog dobre uloge”, rekla je glumica za “Informer”.

Osim što se u ovom ostvarenju napokon obnažila, Anđelki je ovo i prva dramska uloga u karijeri.
“Uvijek me za neki film ili seriju najprije privuče tekst, odnosno priča. U dahu sam progutala scenario za ‘Jedini izlaz’. Uzbudio me je kao čitaoca, a posebno kao glumca. Odmah sam pomislila da je preveliki zalogaj za mene i da mu nisam dorasla. Ali, ono što je presudilo da se u ovaj projekat zaljubim je dvojac – reditelj i producent Darko Nikolić i Marko Stanković, momci o kojima ćete tek čuti”, priča glumica.

Ostavite komentar: