A, šta će biti sa brakom? Isplivala prava istina o odnosu Jelene Karleuše i Duška Tošića

Razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića već dvije godine je vodeća tema u domaćim medijima, međutim, od kada se prije deset dana u njihovom domu odigrala prava drama, o razvodu poznatog para ne prestaje da se priča.

Uprkos Jeleninom apelu da javnost prestane sa nagađanjima o porodičnim odnosima u njenom domu, šuškanja o razvodu postala su sve glasnija, a onda je u javnost isplivala istina.
“Istina je da nema ni govora o razvodu. Ako se nešto i desilo tog spornog dana, njih dvoje su dovoljno zreli da sami riješe probleme koje imaju. Oboma su na prvom mjestu kćerke, najvažnije im je da su one dobro, a i Atina i Nika vezane su i za majku i za oca. Kako su već velike i mogu da prate šta se piše, Jeleni i Dušku primarno je da ih zaštite od senzacionalističkih napisa”, otkrio je izvor blizak poznatom paru.
Iako se zbog izrečene zabrane prilaska Jeleni, Duško privremeno iselio iz porodičnog doma, čini se da će uskoro primirje biti sklopljeno, a bračni odnos brižnih roditelja ostaće do daljnjeg nenarušen, piše Story.rs.

Ostavite komentar: