Strašno! Dječaka upucao tinejdžer na putu do škole, preplašeni učenici sve gledali

Jedan tinejdžer je uhapšen nakon što je 15-godišnjak pogođen metkom na putu do škole ispred preplašenih učenika danas u Ipsviču, javlja Dejli mejl.

Policija je došla u to područje nakon jutrošnje prijave o pucnjavi u Kesgrejvu kod Ipsviča. Dječak je teško povrijeđen u incidentu i prevezen je helikopterom u bolnicu oko 8.40 sati.

Policija Safolka je potvrdila da je nešto prije 13 sati uhapšen tinejdžer, čije ime i godine nisu saopšteni. On je trenutno na ispitivanju u policijskoj stanici, prenosi Blic.

Prethodno je zabrinuta majka jutros na Fejsbuku objavila da se “nešto krupno” dešava i da “gomila ljudi vrišti”, dok je jedna žena povikala: “Bježite, neko je upucan”.

Drugi lokalni stanovnik, Ričard Vajper, je na Fejsbuku naveo da policija pretražuje bašte i šumu iza njegove kuće u potrazi za naoružanim napadačem.

Lokalna odbornica Debi Mekalum je rekla da je vijest da je dijete upucano na putu do škole “užasna”.

“Šokirana sam, uplašena i iznenađena da se tako nešto dogodilo ovdje”, istakla je ona. Dejli mejl navodi da je škola povrijeđenog učenika na Tviteru potvrdila da se dogodio “ozbiljan incident” i da je danas za mnoge đake bio prvi dan u klupama.

Ostavite komentar: