Roditelji monstrumi! Kćerku od šest godina golu zaključavali u kavez i brutalno mučili

13.02.2024. | 10:26

Roditelji iz Pensilvanije optuženi su da du tukli svoju šestogodišnju kćerku, danima je izgladnjivali i držali u zatvorenom kavezu za pse tokom noći, prenose američki mediji.

Džejkob Vilijam Vajt (37) i Mimi En Frost (33) uhapšeni su prošle nedjelje nakon intenzivne istrage koja je počela kada su policajci prvi put poslati u njihov dom 7. januara.

Vajt je pozvao 911 tog dana i rekao da je njegova kćerka doživjela napad kada je jedno od njihovo ostalih petoro djece pokušalo da je okupa. Kada je policija kasnije stigla, zatekla je kuću u predgrađu u ušasnom stanju, sa izmetom razmazanim po zemlji, mirisom urina i smećem razbacanim svuda unaokolo.

Njihov nećak, koji živi u kući zajedno sa njima, rekao je istražiteljima da su djevojčicu svake noći zaključavali u kavez i tjerali je da jede pseću hranu, prenosi New York Post

– U nedostatku boljih riječi, ona je bila mučena kod kuće – rekao je Aubel.

Otac nije dozvolio policiji da uđe u kuću, već je izveo kćerku. Tijelo djevojčice bilo je prekriveno otvorenim ranama. Kada je stigla u bolnicu, ustanovljeno je da pati od hipotermije.

Djevojčica je navodno imala slomljene i pokvarene zube i nije bila kod ljekara najmanje tri godine, navodi se u medicinskom izveštaju.

– Djevojčica je u ovom kavezu živela gola bez hrane. Kažnjavana je ako je napustila kavez da ode po hranu – rekao je tužilac i dodao da postoje dokazi da je u zlostavljanju učestvovalo “bar neko” od druge djece.

Policija je u kući pronašla osam pasa i dvije mačke. Kako se navodi u krivičnoj prijavi, djevojčica je psihologu rekla da je svako veče bila prinuđena da jede hranu za pse i da spava u kavezu. Pored batina, rekla je da joj je otac pucao u noge vazdušnim pištoljem.

Roditelji su uhapšeni i suočavaju se sa više optužbi, uključujući zlostavljanje, piše Blic.