Razlog sve ostavio u šoku! Učenik (11) se tokom odmora bacio sa prozora škole

15.12.2023. | 16:55

Dječak (11) iz Bukurešta teško je povrijeđen nakon što se tokom odmora bacio sa prozora škole.

Incident se dogodio prošle nedjelje, mališan je hitno prevezen u bolnicu, a kako je saopšteno, slomljeno mu je rame i ima brojne povrede grudnog koša, ali je njegovo stanje stabilno.

Psiholog će razgovarati sa učenikom i roditeljima, a u ovom trenutku se vjeruje da je dječak skočio zbog preobimnog gradiva.

Njegovi nastavnici su potpuno šokirani. Ističu da je u pitanju odličan đak, vukovac, koji je ekstrovertan, i kod kojeg nikad nisu primijetili znake tuge ili depresije.

Direktorka škole kaže da je razred u koji je dječak išao odličan i da su svi veoma povezani jer se većina mališana zna još iz vrtićkih dana.

S druge strane, izvor iz istrage navodi da se mališan nedavno žalio drugovima na školu i obimno gradivo, zbog čega se sumnja da je upravo to razlog zašto je pokušao da se ubije.

Dijete je navodno bilo preopterećeno učenjem i nastavnim obavezama.

Policija je pokrenula krivičnu istragu zbog nanošenja tjelesnih povreda i nesavjesnost u službi jer im nije jasno kako je dijete koje bi, teoretski, trebalo da bude praćeno i zaštićeno u školi, uspjelo da se popne na prozor i skoči, prenosi Telegraf.rs.