Nepoznati muškarci na skuterima otvorili vatru: Jedna osoba ubijena, tri povrijeđene VIDEO

17.04.2024. | 19:46

Jedan muškarac je ubijen, a trojica su povrijeđena nakon što su nepoznati muškarci na skuterima navodno otvorili vatru na njih u Bronksu, u Njujorku, saopštila je lokalna policija.

Četiri muškarca nalazila su se na uglu ulica Maunt idn i Taunsend ejv u Bronksu kada im se približila grupa od četiri druga muškarca, po dva na svakom skuteru, rekao je pomoćnik šefa njujorške policije Bendžamin Gurli na brifingu za medije.

Ispalili 10 metaka

Dva muškarca koja su se nalazila na zadnjim dijelovima skutera otvorila su vatru i ispalila 10 metaka u smrtonosnom incidentu u utorak uveče, prenosi ABC njuz.

– Trojica muškaraca su pogođena u nogu, a jedan, koji je preminuo od zadobijenih povreda u lokalnoj bolnici, pogođen je u grudi – navodi Gurli.

PROČITAJTE JOŠ
Djeca uzrasta od 12 do 17 godina: U pucnjavi ispred tržnog centra ranjeno 7 mladih
Dobro se treslo: Zemljotres koji je juče pogodio Njujork i okolinu BIO JE NAJJAČI u prethodnih 240 godina
Drama u Crnoj Gori: Preminuo muškarac koji je ranjen u pucnjavi
Ubijeni muškarac imao je 29 godina, a starost žrtava kreće se od 23 do 37 godina, navode vlasti. Nakon pucnjave, osumnjičeni, koji su nosili maske, pobjegli su skuterima u pravcu sjevera.

Jedan muškarac je u pritvoru, ali vlasti nisu sigurne da li je on povezan sa incidentom, rekao je Gurli. Policija je saopštila da će nastaviti potragu za ostalim osumnjičenima, kao i da će istražiti ilegalnu prodaju skutera.