Mjaukao i urinirao po sudnici: Dvostruki ubica koji misli da je mačka VIDEO

Izraelac Nikolas Gil Pereg (40), osumnjičen je za ubistvo svoje majke i tetke u argentinskom gradu Mendoza.

Navodni dvostruki ubica Nikolas Gil Pereg nazvan je “Čovjek mačka”, a upravo zbog ovoga je i udaljen iz sudnice, jer je umesto odgovara na pitanja neprestano MJAUKAO.
Njegovi advokati tvrde da Pereg boluje od likantropije, bolesti zbog koje vjeruje da je životinja, ali nisu i dalje uspjeli u svojoj namjeri da se Izraelac prebaci iz zatvora na psihijatrijsko odeljenje i “izvuče” za ubistva zbog mentalne neuračunljivosti. Tokom suđenja, Pereg je 55 puta mjauknuo, a ni na prethodnim saslušanjima nije bilo ništa drugačije. Pored mjaukanja, tada se i skinuo go i počeo da urinira u sudnici, oponašajući životinjske nagone.
On je osumnjičen da je ubio svoju majku Firiju Sarozi (63) i tetku Lili Pereg (54) u januaru 2019. godine, a potom sakrio njihova tela na imanju njegove trošne kuće na obodima Mendoze. Tijela dvije nesrećne žene pronađena su ispod kamenja na metar i po ispod zemlje.
Pereg je inače poznat i po svojoj opsesiji Adolfom Hitlerom, a ime je u jednom trenutku promijenio u Floda Reltih – Hitlerovo ime kada se čita unazad.

Ostavite komentar: