Vlahović nezadovoljan u Juventusu: Ide u Čelsi kao dio trampe

11.07.2023. | 14:05

Dušan Vlahović je nezadovoljan u Juventusu, zbog čega bi na obostrano zadovoljstvo uskoro moglo da dođe do prekida saradnje.

Juventus puca po svim šavovima, kazne zbog finansijskih malverzacija, problemi sa plaćanjem igrača, izostanak sportskih uspjeha…i na to sve problemi sa trenerom.

Masimilijano Alegri nije omiljena ličnost ni kod navijača, fudbalskih stručnjaka, ali ni svojih fudbalera. Jedan od igrača koji nije zadovoljan njegovim radom je i Dušan Vlahović.

Italijan ne zna kako da iskoristi srpskog napadača na najbolji mogući način, što je rezultiralo njegovim manjim učinkom.

Umjesto da napreduje Vlahović je stagnirao od dolaska u Torino. Za njega je zainteresovan Čelsi u čije redove bi rado prešao.

Ni sam Juventus čini se neće praviti previše problema ukoliko uspiju dva kluba oko finansija da se dogovore.

Čelnici Stare dame su prema pisanju italijanskih medija sami ponudili trampu – da im Čelsi da Lukakua, koji je proveo sezonu u Interu na pozajmici, a oni zauzvrat da puste Dušana uz obeštećenje od 25 miliona evra.

Navodno, u Torinu ovu opciju vide kao rješenje kako da se oslobode plaćanja velike plate reprezentativcu Srbije, koji i onako nije zadovoljan dešavanjima u sadašnjem klubu i rado bi promijenio sredinu.