Vlahović doživio dramu tokom posjete Di Mariji: Policija uhvatila jednog razbojnika – nađen pištolj

07.10.2022. | 11:25

Srpski reprezentativac, Dušan Vlahović, doživio je dramu u Torinu dok je bio gost porodice Anhela di Marije, saigrača iz Juventusa.

Prema pisanju “Gazete delo Sport”, centarfor i Argentinac žive u istom kompleksu u dijelu Torina u kojem često žive fudbaleri dok igraju za Juventus, a taj dio grada, iako pruža mir za razliku od centra gdje je Srbin do nedavno živio, često je meta bandi i lopova.

Vlahović je provodio vrijeme sa Di Marijom i njegovom porodicom kada su trojica naoružanih razbojnika pokušala da upadnu i opljačkaju Argentinca.

Prema rekonstrukciji policije, kriminalci su pokušali da upadnu u vilu oko 19.30 časova, a alarm je upalio neko iz privatnog obezbjeđenja ko je na sigurnosnim kamerama video da neko pokušava da uđe na posjed.

Jedan od razbojnika je uhapšen nakon što je pokušao kolima da pobjegne, dok su saučesnici uspjeli da pobjegnu praznih ruku.

Prema prvim informacijama, ne radi se o lokalnim kriminalcima već o organizovanoj bandi specijalizovanoj za krađe i pljačke u vilama.

Policija u Torinu je saopštila da je na toj oblasti već ranije pojačana kontrola protiv pokušaja pljačke, pošto ovakav slučaj nije prvi koji se dogodio nekom fudbaleru Juventusa.

Lopovi su opali u dom Paula Dibala dok je on bio na utakmici, a nekoliko godina ranije je Klaudio Markizio kidnapovan sa suprugom.

Vlahović je bio gost kod Argentinca pošto se u luksuznom kompleksu nalazi dvojna vila u kojoj su ranije živjeli Aron Ramzi i Rodrigo Bentankur, bivši fudbaleri Juventusa. Inače, među fudbalerima koji su u tom dijelu Torina živjeli, jeste i Kristijano Ronaldo sa svojom porodicom.

Prema svjedočenju komšija, čuli su se pucnji u toku večeri, a djeluje da nisu pucali kriminalci već policajci.

Jedan od komšija je pronašao pištolj, vjerovatno bačen od strane pljačkaša dok su bježali.

“Gazeta” navodi i da su kriminalci uspjeli da se popnu i preko zida uđu u dvorište vile, ali da su pobjegli čim su čuli policiju.