“Veoma dobra utakmica, tempo je bio jak”: Miljanović zadovoljan partijom Borca u Zagrebu

10.10.2021. | 18:26

Iako je njegov tim poražen od Lokomotive u Zagrebu sa 2:0 trener Borca Nemanja Miljanović je zadovoljan igrom.

Šansu u ovoj utakmici dao je fudbalerima koji imaju manju minutažu u šampionatu, a u Hrvatsku nisu putovali kapiten Stojan Vranješ, Donald Mols i Marko Jovanović.

“Veoma dobra utakmica, tempo je bio jak, igralo se muški kao da nije reč o prijateljskom duelu. Prvo poluvreme smo odigrali veoma dobro, odgovorno. U nastavku je bilo izmjena u obje ekipe, malo se izgubila ta defanzivna odgovornost i, da se tako izrazim, zabrljali smo na kraju, u posljednja tri-četiri minuta kada smo primili dva jeftina gola. Međutim, sve u svemu ovo je bila dobra provera protiv veoma kvalitetnog protivnika, posebno igračima koji nemaju minutažu u Premijer ligi BiH”, istakao je šef struke crveno-plavih.

Šansu je u Zagrebu od prvog minuta dobio mladi Luka Drča, defanzivac koji još uvijek čeka na premijerligaški debi, prenosi Srpskainfo.

“Nemam praksu da posebno iznosim pohvale na račun igrača, svi su dobro igrali do tog finiša. Što se Luke tiče htjeli smo da ima duele sa kvalitetnim, proverenim i iskusnim igračima, a ovaj meč mu je sigurno dobra škola”, dodao je Miljanović.

Banjalučki tim u narednom, 13. kolu Premijer lige BiH ide u goste trebinjskom Leotaru, a meč će da bude odigran u subotu od 14 časova.