Trener pred otkazom zbog loših rezultata: Frka u Realu uoči meča sa Zvezdom

07.03.2022. | 15:19

Madriđani u Beogradu igraju sa Crvenom zvezdom, a u klubu vlada haos zbog loših igara u prethodnom periodu.

Haos u Realu pred meč sa Crvenom zvezdom. Madriđani dolaze u Beograd da igraju evroligaški duel sa Crvenom zvezdom (utorak 19 časova), a u klubu je nastala frka.

Zbog loših rezultata ekipe, tri uzastopna poraza u elitnom takmičenju, gubitka finala kupa od Barselone, pa onda i šokantnog poraza od Baskonije treneru Pablu Lasu se drma klupa. Tu informaciju prenosi dobro upućeni španski list “Marka”.

Prema njihovim informacijama jedan dio uprave kluba želi da se zahvali trofejnom stručnjaku i da na taj način proba da “probudi” tim iz letargije u koju su zapali. Ne slažu se svi sa tim.

“Kriza u igri, u rezultatima i u identitetu. To se dešava Realu, pa je uključen alarm za Pabla Lasa. Do sada je tri puta bio pred otkazom, ali nikada u ovakvoj situaciji sa ovoliko problema. Jedan dio uprave želi da otpusti Lasa, ali ga štiti Florentino Perez. Predsjednik Reala vjeruje u čovjeka koji je donio klubu 21 titulu, uprkos tome što su neki podigli glas i tvrde da je izgubio kontrolu u svlačionici”, navodi se u tekstu.

Navodno će za Lasa naredne tri utakmice biti ključne. To su mečevi sa Crvenom zvezdom i Armanijem u Evroligi i meč sa Burgosom u ACB ligi.

“U Madridu je trenutno fokus na Ligu šampiona i meč fudbalera sa Pari Sen Žermenom, ali su oči uprte i u košarkašku sekciju. Naredni period biće ključan. Ili će pokazati reakciju i pronaći kontinuitet ili…”, piše “Marka” aludirajući na to da će Laso dobiti otkaz ako se situacija ekspresno ne popravi, prenosi Mondo.