Teniser se priključio čestitkama: Đoković napisao pismo Džajiću

03.09.2022. | 13:59

Dragan Džajić, vjerovatno najbolji jugoslovenski fudbaler svih vremena, proslavio je u petak veče veliki jubilej – 60 godina u Crvenoj zvezdi!

Tom prilikom u prepunom “Narodnom pozorištu” u Beogradu posjetioci su imali priliku da pogledaju film o trećoj Zvezdinoj zvezdi, dok su na njegovu adresu stigle čestitke širom svijeta. A jednu od njih napisao je i srpski teniser Novak Đoković koji je Džajiću poručio:

“Poštovani Džajo, kasno sam se rodio da bih te gledao uživo, ali sam rano naučio da legenda vječno traje. Hvala ti za decenije sjaja naše Zvezde. S poštovanjem, Novak Đoković”, vidi se na snimku ispod, od 49.19 minuta:

Kao i svi ostali koji su mu čestitali, tako je i sam Džajić napisao pismo:

Draga naša Zvezdo, hvala Vam što ste 60 godina pretvorili u ovo nezaboravno veče. Nema riječi koje su dostojne sreće, ponosa i časti koju ste mi ukazali u najsvečanijem trenutku u mojoj profesionalnoj karijeri. Više nemam neostvarenih želja, sve su ispunjene pod našom srećnom Zvezdom. Vrijedilo je.

Ono što je svakako bitno kada su u pitanju Džajić i Zvezda jeste to da će srpski šampion na krajus ezone povući dres sa brojem 11, prenosi Telegraf.