Teniser ima ukusa: Pogledajte vozni park Novaka Đokovića FOTO

15.03.2022. | 14:03

Srpski teniser Novak Đoković kao i mnogi uspješni sportisti ima zanimljivu kolekciju automobila, ali nije neko ko voli da se hvali sa “zvjerkama” koje krase njegovu garažu.

Nole je poznat po tome što voli stil i eleganciju, ali kada su automobili u pitanju vrlo mu je bito i očuvanje životne sredine i zbog toga je više naklonjen električnim automobilima.

“The Sun” je objavio listu automobila koji su u vlasništvu najboljeg srpskog tenisera. Donedavno je bio ambasador Peugeot-a i na poklon je od njih 2020. godine dobio limitiranu seriju električnog automobila E-208

Đoković, takođe, posjeduje Tesla Model X i Fiat 500.

U garaži se nalaze još Mercedes Benz S500, Aston Martin DB9, Audi R8 i BMW M55D.

Ovaj medij između ostalog ističe da je Aston Martin vrijedan 200.000 dolara. Srpski teniser posjeduje i luksuzni Bentley GT čija vrijednost je 230.000 dolara. Britanski automobil je inače omiljen među poznatima, a Nole se odlučio za Coupe verziju, prenose Nezavisne.

Nole se trenutno priprema za Masters koji će se igrati u Monte Karlu, pošto u Indijan Velsu i Majamiju ne može da igra jer nije vakcinisan protiv virusa korona. Masters u Monte Karlu se igra od 10. do 17. aprila i biće drugi turnir ove godine za Ðokovića koji je prošlog meseca izgubio u četvrtfinalu turnira u Dubaiju.