Susret koji je ostvarenje sna: Navijačica srela Novaka Đokovića, ovo je rekla o njemu

03.04.2023. | 09:49

Najbolji srpski teniser Novak Đoković ponovo se našao na prvom mjestu ATP liste objavljenje u ponedjeljak, iako je propustio “američku turneju” i masterese u Indijan Velsu i Majamiju!

Ovaj naredni, masters u Monte Karlu, Đoković će igrati i već je stigao u Francusku gdje se polako priprema za sezonu na šljaci. Nakon što je gledao Crvenu zvezdu u srijedu veče u Evroligi, Nole je u subotu doputovao u Kneževinu i tamo je oduševio jednu navijačicu.

Naime, žena po imenu Rakel podijelila je na svom Instagramu “priču” kako je upoznala Đokovića za kog navija još do Australijan opena 2008. godine.

“Znala sam da sam u njegovom gradu, nedjelju dana prije događaja na kom treba da igra, i nadala sam se da ću ga vidjeti. Ali zaista, kakve su bile šanse? U jednom trenutku sam se okrenula i vidjela Novaka Đokovića sa još jednim momkom. Razgovarao je telefonom na ulici i instiktivno sam izgovorila naglas njegovo ime. Međutim, nije me čuo i nekoliko sekundi kasnije nestao je u ekskluzivnoj zgradi. Bila sam obeshrabrena”, počela je Rakel.

Ipak, sačekala je Đokovića i ovoga puta nije propustila priliku da se upozna i fotografiše s njim.

“Sat vremena kasnije, dok je moja prijateljica bila u prodavnici i kupovala neke stvari, ja sam izašla napolje i gle – Novak je krenuo u mom pravcu. Pozvala sam Ejrpil koja je pripremila kameru. Baš kao što sam i očekivala, Novak je bio topao i pristupačan kao i uvijek. Pružio mi je ruku i slušao me je dok sam mu govorila šta mislim o njemu i njegovom tenisu”, napisala je ona.

Ova navijačica je Noletu poželjela sve najbolje na turnirima koji predstoje.

“Sljedeće je Otvoreno prvenstvo Francuske, pa Vimbldon. Možete da prekinete ovu ‘dramu’ i neriješen GS status i postanete neprikosnoveni GOAT. Nadam se da će vam dozvoliti da igrate na US Openu u avgustu”, napisao je on, piše Telegraf.