Sudija tuži Đokovića? Zbog nje je diskvalifikovan, a sada može da ga “odere” za milione dolara!

11.09.2020. | 10:12

Novak Đoković prolazi kroz teške trenutke u karijeri, ali i životu. Diskvalifikacija sa US Opena šokirala je Srbiju, svijet tenisa i svijet sporta uopšte.

Ipak, Novak je najbolji na svijetu i u ekspresnom roku će se vratiti na teren, ali slučajna zvijezda svjetskog tenisa ove godine ima “priliku života”. Ne baš časnu, ali novac je novac, kako kažu u SAD.

Sudija Lora Klark je poslije eliminacije Đokovića sa US Opena postala jedna od najpoznatijih sudija na svijetu, ne samo u tenisu, već i puno šire.

Ona će sada imati priliku da osim popularnosti postane i bogataš.

Evo o čemu je riječ.

Naime, kako tvrde dobro upućeni poznavaoci prilika u Americi, naročito njihovog pravnog sistema, lako može da se dogodi da Lora Klark tuži Novaka za pretrpljeni strah i traži veliku odštetu.

Ako na to dodamo činjenicu da je Novak izjavio kako se izvinjava linijskom sudiji za pretrpljeni stres (automatski priznao djelo), ova Amerikanka bi mogla vrlo lako i jednostavno da zaradi ogromnu svotu novca, prenosi “MONDO” portal.

Česte tužbe i suđenja su omiljena “zabava” u američkom pravosudnom sistemu, tako da ova priča uopšte nije daleko od nerealne.

Ostaje da vidimo koji je naredni potez sudije Klark i koliko daleko je spremna da ide…