Stigle reakcije na žrijeb iz FSS: Optimisti smo, sve je moguće

01.04.2022. | 20:43

Svoje prve impresije poslije žrijeba u Dohi dali su i zamjenik predsednika FSS Nenad Bjeković i direktor A reprezentacije Stevan Stojanović.

Dobili smo atraktivnu grupu, sličnu kao u Rusiji. Vjerujem da ćemo da nastavimo takmičenje i poslije grupne faze. Dobro je što meč sa Brazilom igramo na stadionu gdje će se igrati finale. To je privilegija. Jedva čekam meč sa Švajcarskom i revanš. Verujem u naš sastav, selektora, nisam bio optrerećen žrebom. Veliki sam optimista -izjavio je Nenad Bjeković, prenosi B92.

Očekivanja je iznio i Stojanović.

“Zadovoljni smo. Nešto slično je bilo u Rusiji gdje smo za rivale imali Brazil i Švajcarsku, samo sada umjesto Kostarike imamo Kamerun. Oni su igrali polufinale Afričkog kupa, imaju kvalitet. Vidjećemo, sve je moguće, mislim da imamo dobre šanse da prođemo grupu. Dobro je što prvi meč igramo sa Brazilom i to na stadionu gde će se igrati finale Prvenstva svijeta. Šansu tražimo u duelima sa Švajcarskom i Kamerunom, ali želimo mnogo i protiv Brazila. Moram da pohvalim organizaciju, sve je zaista fantastično. Očekuje nas veoma lijepo Prvenstvo svijeta”, rekao je on.

Oznake: Katar, Žrijeb