Stanković uoči derbija sa Vojvodinom: Želimo da se upišemo u istoriju kluba

28.04.2021. | 19:11

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da će njegov tim uraditi sve da sutra pobijedi Vojvodinu u derbiju 34. kola Superlige Srbije.

Crveno-bijeli sutra od 18:55 sati dočekuju Vojvodinu, a to je meč u kojem će izabranici Dejana Stankovića imati priliku da matematički obezbijede 32. titulu nacionalnog šampiona.

“Cijele godine vrijedno radimo, trudimo se da izgledamo što bolje iz utakmice u utakmicu. Približio nam se jedan lijep dan, jedna dobra prava utakmica, derbi kola u Superligi, meč u kojem možeš da ispišeš istoriju. Mi ćemo sve uraditi da sutra pobijedimo, obradujemo naše navijače i upišemo se u istoriju kluba, na tome radimo i zbog toga smo ovdje “, rekao je Stanković za kluspki sajt.

Stanković je rekao da očekuje jak otpor od ekipe Vojvodine, koju sa klupe predvodi nekadašnji igrač i trener Crvene zvezde Nenad Lalatović.

“Vojvodina je po mom mišljenju izvanredna ekipa sa Lalatovićem na čelu, koji je pokazao u svakom klubu u kom je bio trener da pravi razliku, radi sa ogromnom energijom, ne posustaje i nikada se ne predaje. Mnogo ga volim i poštujem, odrasli smo zajedno u Crvenoj zvezdi, tako da Lalatovićeve ekipe znaju kako stoje na terenu i šta žele. Očekujem jednu pravu takmičarsku utakmicu u kojoj moramo biti pravi”, dodao je Stanković.

Osvrnuo se Stanković i na činjenicu da će pobjedom u sutrašnjem meču crveno-bijeli matematički obezbijediti i četvrtu uzastopnu titulu Superlige Srbije.

“Pod pritiskom smo cijele godine, da li ćemo sutra biti pod većim ili manjim pritiskom ne znam. Zvezda kao klub zahtjeva da se dokazuješ iz utakmice u utakmicu, moraš da pobjeđuješ i budeš najbolji. Mi ka tome težimo i to je jedan prirodan put, kao što je i sutrašnja utakmica prirodan put ove generacije”, zaključio je Stanković.