Srpski as nije stigao u Pariz na vrijeme: Đoković ostao “zarobljen” na aerodromu

28.10.2023. | 11:45

Novak Đoković, najbolji teniser svijeta, zbog problema sa letom iz Beograda nije stigao u Pariz na vrijeme.

Srpski as trebalo je da gostuje u jednom emisiji, ali se Francuzima javio video porukom u kojoj se izvinjava.

Masters u Parizu počinje 30. oktobra, a Novak Đoković trebalo je u francuskoj prijestonici da bude u petak što se nije dogodilo zbog peha koji je doživeo na beogradskom aerodromu.

„Dobro veče svima. Želio sam da napravim kratki video i da se izvinim što neću biti sa vama večeras. Pomalo me i sramota zbog toga što sam ostao u Beogradu, na aerodromu, zbog problema sa avio saobraćajem, zbog čega kasnim. Tako je, kako je. Žao mi je i nadam se da se vidimo sljedeće nedjelje. Hvala vam“, rekao je Đoković u kratkoj video poruci na francuskoj jeziku.

Trebalo bi da prvi reket svijeta tokom vikenda stigne u prijestonicu Francuske gdje će igrati pretposlednji Masters ove sezone. Još uvijek nije poznato kada igra prvi meč.

Prethodno je održan žreb za turnir u Parizu, a srpski as biće slobodan u prvom kolu. U drugom će igrati protiv pobjednika meča Miomir Kecmanović – Tomas Ečeveri, dok bi u trećem mogao da se susretne sa Benom Šeltonom, talentovanim američkim teniserom. Tek u finalu Đoković bi mogao da sretne Karlosa Alkarasa i Danila Medvedeva.

Osim singla srpski as igraće i dubl sa Kecmanovićem. Poslije turnira u Parizu Novak ide u Torino gdje od 12. novembra igra na Završnom Mastersu.