“Srećno momci! Idemo po zlato”: Nole poslao poruku “Orlovima” pred finale VIDEO

10.09.2023. | 12:15

Najbolji srpski teniser Novak Đoković poslao je poruku podrške košarkaškoj reprezentaciji Srbije uoči finala Svetskog prvenstva.

Orlovi od 14:40 časova u Manili igraju protiv Njemačke za trofej najboljoj selekciji na planeti. Podrška im stiže sa svih strana, a sada i od samog Đokovića, koji nekoliko časova kasnije u Njujorku igra za 24. grend slem krunu sa Danilom Medvedevim.

“Momci, srećna nedjelja! Srećno vam finale Svetskog prvenstva u košarci. Cijela Srbija je ponosna na to što ste postigli, koliko ste daleko stigli. Mi smo košarkaška nacija, uvijek smo to bili. Podržavamo vas, ja vas podržavam. Vjerovatno ću vas gledati u jutarnjim časovima ukoliko uspijem. Bar posljednje četvrtine. Onda ću se spremati za svoj meč. I nadam se da će to biti dvije od dvije pobjede za Srbiju u nedjelju. Šta god da se desi, ja sam veoma, veoma srećan zbog nevjerovatnog tima i duha i prkosa i borbe za našu zastavu i za našu naciju koju ste pokazali tokom cijelog Mundobasketa. Srećno momci! Idemo po zlato”, poručio je Novak.

On je na ovaj način još jednom pokazao da prati i navija za sve sportiste Srbije iako ima mnogo svojih obaveza i iz turnira u turnir trudi se da ispiše stranice teniske istorije.