Sramotne scene: Fudbalerke se “krvnički” potukle, sijevale pesnice i udarci nogama VIDEO

22.04.2024. | 12:14

Sramotne scene stižu nam ovog ponedjeljka iz Južne Afrike, gdje je u toku utakmice između ekipa Rojal AM i Lindelani Lejdis došlo do brutalne tuče fudbalerki dva tima, koja se okončala tek nakon što je na teren uletjela policija kako bi smirila situaciju.

Sve je krenulo nakon što je jedna od igračica gostujućeg tima zamahnula pesnicom ka rivalki i zakačila je po glavi, a na šta ova nije ostala imuna.

Nakon što se malo odmakla od mjesta gdje je došlo do prvog koškanja, i sama je uzvradila pesničenjem, poslije čega su se uključile skoro sve fudbalerke na terenu, pa je nastala “krvnička” tuča.

Sijevale su pesnice, udarci nogama, svako je udarao svakoga, tako da je na kraju morala da uleti policija i tek tada se situacija koliko-toliko smirila kod ratobornih dama.

 

Međutim, slike koje su sve samo ne lijepe obišle su svijet, pa se oglasio i Fudbalski savez Južne Afrike koji je rekao da će svi akteri biti saslušani.

– Razočarani smo nasiljem fudbalerki. Trebalo je da to predstavlja derbi utakmicu, ali je doveden u pitanje integritet našeg ženskog fudbala. Igračice obe ekipe biće saslušane pred disciplinskim organima – napisali su u saopštenju iz Fudbalskog saveza Južne Afrike.

Meč je na kraju završen pobjedom domaćeg tima od 2:1, prenosi Telegraf.

Oznake: Fudbalerke, Teren, Tuča