Spremna za bitku na sudu: Mirjam odbila zahtjev Luke Dončića

19.10.2022. | 21:10

Svađa mame Mirjam Poterbin i sina Luke Dončića oko brenda “Luka Dončić 7” dobila je svoj nastavak.

Advokat Džoš Gerben potvrdio je kako je Mirjam zatražila da sud odbaci postupak koji je prethodno pokrenuo Luka zahtijevajući od majke da mu prepusti vođenje brenda.

Velika košarkaška zvijezda je tužila majku jer je ona vlasnik brenda. Luka, međutim, želi da on bude taj koji će u budućnosti koristiti ovo ime, pa vlastitu majku tjera na sud zahtijevajući da mu ona prepusti vođenje brenda.

Luka je u tužbi naveo kako traži da mu mama prepusti ime brenda ‘Luka Dončić 7’ i da se poništi njegov pristanak za korištenje imena koje je davao prethodnih godina. Naveo je da je mami prepustio da vodi sve jer je brend registrovan kada je Luka bio suviše mlad da bi znao šta da radi i prepustio je kontrolu Mirjam.

Sada to pokušava da promijeni, a očigledno je da će kompletan proces biti riješen na sudu.

Mirjam je odbila bilo kakvu mogućnost da se odrekne prava koju je sin potpisao. Zatražila je da se slučaj obustavi jer po njenom mišljenju, Lukin potpis je jedina pravna činjenica u svemu. Ona je za kompletnu situaciju i iznenadni zahtjev njenog sina optužila njegovo okruženje i menadžere, no nema namjeru da im prepusti već dobro poznati brend.

Prema navodima Džoša Gerbena ovaj slučaj bi se po sudu mogao razvlačiti više od dve godine i pred obje strane je ogroman posao.

Oznake: Luka Dončić