Spreman za novo partnerstvo: Srđan Đoković želi da vrati teniske terene od grada Beograda

16.06.2023. | 15:19

Otac proslavljenog srpskog tenisera Novaka Đokovića, Srđan, želi da vrati teniske terene na Dorćolu, koji su nedavno predati gradu Beogradu.

Naime, Srđan je izdao saopštenje u kojem je naveo da je spreman za novo partnerstvo i ponovno preuzimanje terena “Milan Gale Muškatirović”.

“Nakon izražene namjere Novaka Đokovića i njegove kompanije da izađe iz partnerstva sa gradom u vezi poslovanja i obavljanja aktivnosti teniskog terena ‘Novak’ na teniskim terenima ‘Milan Gale Muškatirović’ obavještavam medije da sam u konsultaciji sa svojom porodicom spreman da, ili lično ili preko neke od kompanija u našem vlasništvu, nastavimo saradnju sa gradom u vezi poslovanja i obavljanja aktivnosti teniskog centra”, naveo je u saopštenju i dodao:

“U najkraćem toku ponudićemo gradu neki od modaliteta saradnje ili javnog partnerstva koji bi omogućio da ovaj teniski centar i nadalje obavlja djelatnost kojoj je namijenjen u korist teniskog sporta Beograda i Srbije. Nadamo se da će gradski čelnici u ime budućnosti teniskog sporta pozitivno odgovoriti na ovu našu inicijativu”, prenosi B92.