Salihamidžić potvrdio: Bajern ostaje bez najboljeg igrača

14.05.2022. | 16:49

Bajern će ovog ljeta definitivno ostati bez Roberta Levandovskog, potvrdio je Hasan Salihamidžić.

Šuškalo se već danima da Robert Levandovski ne želi da ostane u Bajern Minhenu i da je gazde kluba obavijestio da neće produžiti ugovor, a sada je to potvrdio i sportski direktor Hasan Salihamidžić.

Braco je potvrdio pred meč Volfsburga i Bajerna da će Levandovski napustiti Minhen tokom ljeta, odnosno da u narednu sezonu ulaze najvjerovatnije bez svog najboljeg igrača i strijelca. Jasno je da ga neće pustiti za džabe, kao što se Poljak nadao, pa tako Barselona neće lako moći do njega.

“Istina je, Levandovski mi je rekao da ne želi da prihvati našu ponudu i da želi da napusti klub”, poručio je Salihamidžić za njemački Skaj uoči meča.

Šta to znači za strijelca tačno 50 golova ove sezone?

“Naša pozicija u pregovorima se nije promijenila. Levandovski ima ugovor do 2023. godine i to je tako. Nemamo ponudu Barselone”, poručio je sportski direktor njemačkog kluba koji je prethodnih nekoliko mjeseci unio nemire lošim odnosom sa zvijezdama tima.

Nezvanično, Bajern traži oko 40 miliona evra za Levandovskog, a prethodnih dana spominjala se mogućnost da dio i sam poljski napadač plati pošto mu je velika želja da zaigra za Barselonu, prenosi Mondo.

Ipak, vrijedi istaći da su mu mu skoro 34 godine i da je to rizik koji će novi klub morati da prihvati.