Ronaldo opet u akciji: Portugalac se priključio ekipi i trenira sa prvim timom

25.10.2022. | 15:26

Kristijano Ronaldo je opet u akciji, vratio se na treninge Mančester junajteda, opet je u prvom timu, opet su svi nasmijani.

Kako prenose ostrvski mediji, napravljeni su pomaci u komunikaciji sa trenerom Erikom ten Hagom, pa je moguć brži povratak u tim.

Navodi se da nema negativne i naelektrisane atmosfere na treningu i u odnosu sa Ten Hagom, konstantno komuniciraju, samo preostaje da se vidi kako će sve to izgledati kada krenu zvanični mečevi.

Mančester junajted čeka Šerif u četvrtak od 21.00 u Ligi Evrope, na Ronaldu je da zasluži minutažu i pokaže da je dio tima.

Podsjećamo, Ten Hag je bio revoltiran jer je Ronaldo odjurio sa terena pre svih u pobedi nad Totenhemom sa 2:0, kada je odbio da uđe u igru.

“Da, odbio je da uđe. Ako pitate šta smo pričali, to ostaje između Ronalda i mene. Saopštenje kluba je veoma jasno. On ostaje važan dio tima. Ja sam menadžer, odgovoran sam za kulturu ovde i moram da uspostavim određene standarde i vrijednosti, kao i da ih kontrolišem. U timu, imamo te vrijednosti i ja ih kontrolišem. Poslije utakmice, rekao sam mu da je to neprihvatljivo, ali ne samo njemu, već svima. Ovo je bio drugi put, a za to postoje posljedice. Nedostajaće nam sutra. To je minus za postavu, ali ovo je bilo važno zbog navika i mentaliteta u grupi, sad moramo da se koncentrišemo na meč sa Čelsijem, to je važno”, rekao je Ten Hag.

On je zatim naveo da je Ronaldo bio jasno upozoren da ga za takvo ponašanje čekaju sankcije.

“Imaće vremena da razmisli o svemu, ali to važi i za sve druge, rekao sam na početku sezone, sledeći put će biti konsekvenci. U suprotnom, kad živite zajedno i igrate, fudbal je sport u kom morate da ispunite određene standarde. A ja moram da ih kontrolišem”, dodao je Ten Hag, piše Sportal.