Roditelji iz Višegrada u šoku: Mladi srpski fudbaler zabio gol Milanu VIDEO

17.12.2023. | 21:27

Velika nada srpskog fudbala Jan-Karlo Simić (18) na spektakularan način je debitovao za Milan u Seriji A.

Mladi štoper je u 41. minutu postigao gol u utakmici protiv Monce i time još jednom potvrdio da se radi o velikom talentu.

Simić se neočekivano našao na terenu, pošto se povrijedio Tomaso Pobega. Ušao je u igru u 24. minutu i već 17 minuta kasnije se upisao u strijelce.

Sve to su ispratili njegovi roditelji, koji su emotivno proslavili gol nasljednika.

Simić je stigao u Milan minulog ljeta i potpisao trogodišnji ugovor sa “rosonerima”. Igrama za mlađe kategorije Štutgarta je privukao veliku pažnju, a Milanezi su bili najkonkretniji.

“Šta sam osjećao. Na terenu nisam osećao ništa, bio sam iznenađen što je lopta došla do mene. Bio sam srećan što sam pomogao timu i nastaviću da radim za sve što me čeka narednih nedjelja i mjeseci. Zaigrati za Milan je san svakog djeteta. Radio sam mnogo ovih mjeseci i veoma sam srećan. Pesma San Sira. Nisam čuo ništa, bio sam u nekom svom svijetu”, rekao je Simić.

Simić je rođen u Njemačkoj, a roditelji su mu Srbi iz Višegrada. U startu je igrao za mlađe kategorije Njemačke, ali je odlučio da nosi dres reprezentacije Srbije, piše Kurir sport.