Real Madrid smijenio Pabla Lasa: Zdrav sam i mogu da treniram bilo koga

05.07.2022. | 15:34

Real Madrid je smijenio Pabla Lasa zbog tog što nije u stanju da vodi klub nakon srčanog udara, međutim kardiolog slavnog trenera poručio je da ne postoje nikakve prepreke da se vrati na posao.

Sada se na sve to oglasio i Pablo Laso i objasnio pravo stanje stvari, nakon čega će se potez Real Madrida sigurno posmatrati pod lupom. Da li su bez obzira na zdravstveno stanje trenera željeli da ga smijene, a situaciju nakon srčanog udara samo iskoristili kao izgovor da ga se riješe!? Vrlo je moguće…

“Srećan sam da sa svima podijelim da sam dobio potvrdu od doktora koji su me liječili da mogu da vodim bilo koji profesionalni klub”, napisao je Pablo Laso na Tviteru i dodao:

“Hvala na pažnji koju ste mi poklonili od juče, a uskoro ću se i zvanično obratiti u medijima da sve objasnim.”

Nezvanične informacije govore da je Real Madrid objavio saopštenje o odlasku Pabla Lasa dva sata prije nego što je i završio njegov pregled kod kardiologa, pozivajući se na mišljenje drugih specijalista. Oni nisu već duže vrijeme konsultovali Lasovog ljekara koji je pratio stanje od infarkta, tako da se postavlja pitanje da li su samo iskoristili situaciju, prenosi Mondo.

Laso je od 2011. godine trener Real Madrida, a naslijediće ga njegov pomoćnik Hesus Mateo, dok se pred fajnal-for Evrolige provlačila informacija da bi španski stručnjak mogao da dobije otkaz.