Prvi put nakon Noletovog odustajanja na OI: Oglasila se teniserka Nina Stojanović FOTO

Nina Stojanović je sa Novakom Đokovićem došla do borbe za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama, ali nije izašla na teren da pokuša i da je osvoji, jer Nole nije bio u stanju da se bori nakon poraza u singl meču.

Ona se nije oglašavala, sve do ovog momenta kada je na Instagramu objavila sliku njih dvoje iz mlađih dana sa emotivnom porukom, prenosi “Telegraf.rs”.
“Samo ja mogu znati osećanja sa kojima sam se suočila kad sam saznala da neću imati priliku da odigram najvažniji meč u svojoj dosadašnjoj karijeri za Olimpijsku medalju. Takođe prepoznajem koliko me je događaj Olimpijskih igara ispunio najdubljim emocijama i donio mi mnogo sreće”, napisala je Nina i dodala:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina (@nina.stojanovic)

“Želim da kažem da sam zahvalna prije svega što sam tu među svim najboljim sportistima u svijetu. I bila mi je čast i privilegija igrati sa najboljim u istoriji našeg sporta, za svoju zemlju. Hvala svima na porukama podrške i ljubavi koje ste mi uputili u ovom periodu. Hvala vam! Godina se nastavlja, novi izazovi čekaju. Cijenim svaki minut proveden u Tokiju”, napisala je.

Ostavite komentar: