Postali dobri drugari: Kirjos pitao Đokovića za večeru, stigao urnebesan odgovor FOTO

12.07.2022. | 18:36

Ne tako davno Novak Đoković je bio konstantno na udaru Nika Kirjosa. Svako malo Australijana je prozivao Srbina, ma koji povod da je bio u pitanju.

Njihov odnos počeo je da se mijenja početkom godine kada je Novak prolazio torturu u Australiji, a Kirjos bio jedan od rijetkih igrača koji ga je javno branio.

Sada su već postali dobri drugari. Finalisti ovogodišnjeg Vimbldona stavili su tačku na netrpeljivost, pa je tako viđena i urnebesna prepiska uoči meča tokom koje je pala i opklada – onaj ko pobijedi plaća večeru.

Međutim, poslije meča nije bilo zajedničke večere i izlaska, sasvim razumljivo jer je Novak imao brojne obaveze i u Londonu i u Beogradu.

Ali, Australijanac nije tako lako želio da se odrenke nagrade.

“Gdje je moja večera”, upitao je Kirjos Đokovića uz gomilu uzvičnika.

Usledio je spektakularan odgovor Đokovića.

“Izvini druže. Zvao sam sve restorane u Londonu u nedjelju uveče, i nije bilo slobodnih stolova. Plaćam večeru u Njujorku”, napisao je Novak uz nekoliko smajlija.

Da li je Novak bio ironičan, jer po sadašnjim pravilima o korona virusu neće skoro moći u Njujork, ili je možda to nagovještaj da će ipak biti načina da se pojavi na predstojećem US openu, ostaje da se vidi.

Podsjetimo, poslednji grend slem u sezoni igra se od 29. avgusta do 11. septembra.