Poklon ispod novogodišnje jelke: Karlo Ančeloti na klupi Reala do juna 2026.

29.12.2023. | 13:18

Izgleda da informacija “Asa” nije bila šaljivog karaktera, Karlo Anćeloti će stvarno ostati u Realu i kad se završi ova sezone. I ne samo ova, već je izgleda produžio ugovor do juna 2026.

Izgleda, jer zvanične potvrde informacije još nema, niti su se oglasili uticajniji mediji poput Marke i Asa, a oni obično barataju provjerenim vijestima. Ova koju je plasirao “Relevo” trebalo bi da je relevantna, jer stiže od novinara Matea Moreta, koji se u posljednje vrijeme pozicionirao kao provjereni glasnik.

Prema njegovim saznanjima, uprava Reala i Karlo Anćeloti su postigli dogovor kojim bi Italijan ostao na klupi do juna 2026. Njemu aktuelni ugovor ističe narednog ljeta, a bez obzira što se mjesecima pretpostavljalo da će u Brazil, kako bi trenirao tamošnju reprezentaciju, iskusni strateg je sve vrijeme isticao da mu je lijepo u Španiji i te signale je predsjednik kluba Florentino Peres shvatio kao idealnu podlogu za nastavak saradnje.

Javnost je bila pomalo zbunjena kad je tokom četvrtka As javio da je dogovor na pomolu, jer je 28. decembar u Španiji ono što je u ostatku svijeta 1. april, međutim, sva je prilika da nije bila šala i da će navijači Reala dobiti najljepši paket ispod novogodišnje jelke.

Trebalo bi da mu se raduju, jer je Karlo Anćeloti na 260 utakmica dosad na klupi Reala ostvario 188 pobjeda, a prigrlio je deset pehara. I djeluje da će još.