Pesničenje na terenu: Velika tuča fudbalera Slavije i banjalučkog Željezničara VIDEO

20.03.2021. | 17:56

Fudbaleri Slavije i Željezničara iz Banjaluke podijelili su po bod odigravši 1:1 u utakmici 18. kola Prve lige Republike Srpske u utakmici koja je obilovala nervozom, a na kraju i velikom tučom poslije posljednjeg sudijskog zvižduka.

Prvo poluvrijeme nije donijelo mnogo toga zanimljivog u ovom susretu. Po izuzetno hladnom vremenu, na momente je padao i snijeg, a temperatura je bila oko nule, igrači i jedne i druge ekipe nisu uspjeli da dobiju adekvatnu radnu temperaturu. Na sve to i zaleđen i tvrd teren nije nimalo olakšavao posao. Kada se na to doda i nervoza i jednih i drugih, uz veliki broj faulova, jasno je zašto se u ovom meču nije moglo uživati.
Nakon posljednjeg sudijskog zvižduka kuliminirala je i sva nervoza koju sudije nisu mogle držati pod kontrolom meča. Došlo je do velikog sukoba na samom terenu, pa će mnogo posla imati i disciplinske komisije. Kako je došlo do tuče pogledajte pri kraju video snimka u okviru teksta.
U ostalim mečevima Kozara je na svom terenu bila bolja od Drine iz Zvornika sa 2:0, dok je Sutjeska iz Foče slavila u gostima protiv Novog Grada. Podrinje je na svom terenu bilo bolje od Tekstilca sa 1:0, a trijumf u gostima upisala je Modriča protiv Sloge u Doboju.

Leotar, tim koji se rezultatima u posljednje vrijeme uključio u borbu za ulazak u Premijer ligu, remizirao je protiv Ljubića u Prnjavoru rezultatom 3:3, a meč između Jedinstva iz Brčkog i Kozarske Dubice završen je bez pogodaka.
U nedjelju se u terminu od 14:30 sati igra veliki derbi 18. kola, a u Prijedoru se sastaju Rudar i Zvijezda 09.