Perspektivni vozač Formule 1 oduševljen Đokovićem: Nevjerovatno je gledati ovog čovjeka FOTO

12.04.2023. | 10:05

Novak Đoković plijeni harizmom i pojavom bilo gdje da se pojavi. Pa, tako i na turniru u Monte Karlu, gdje ima ambicije da osvoji masters.

Poslije meča i pobjede nad Rusom Ivanom Gakovom u Monaku, Novak Đoković poslije meča proveo je nekoliko trenutaka sa talentovanijim vozačem Formule 1 Džordžom Raselom.

Mladi Englez je veliki navijač srpskog tenisera, a poslije meča i slikanja sa svojim sportskim uzorom nije krio oduševljenje.

“Kakav nevjerovatan dan?! Gledati ovog čovjeka kako radi ono u čemu je najbolji. Hvala što je odvojio vrijeme za ovaj trenutak”, napisao je Džordž Rasel na svojoj instagram stranici.

Džordž Rasel ima 25 godina, rođen je u mjestu Kings Lin u Norfolku. Bio je šampion Formule 2 i Formule 3, a od 2019. godine je zvanično u Formuli 1, kada je debitovao za tim Vilijams. Dvije godine prije toga, postao je test vozač ekipe Mercedes.

Do sada je vozio na 85 trka i ostvario jednu pol poziciju i pobjedu, na VN Mađarske i VN Brazila. Trenutno je Džordž Rasel sedmi u generalnom plasmanu, sa 18 bodova poslije odvezene tri trke.

Pored tenisa, Džordž Rasel obožava fudbal i veliki je navijač Vulverhemprona, člana Premijer lige.