Opuštanje i odmor na Trebeviću: Đoković slobodno vrijeme iskoristio za šetnju sa psom

18.09.2021. | 12:15

Najbolji svjetski teniser Novak Đoković u petak je stigao u Sarajevo, a danas se u popodnenim satima uputio ka centru grada te će tamo provesti narednih nekoliko sati.

Đokoviću je ovo četvrti dolazak u glavni grad BiH. Prvi put je bio u Sarajevu u junu prošle godine s roditeljima, nekoliko dana nakon što je prebolio koronavirus, a drugi put došao je u oktobru prošle godine sa suprugom i to nakon poraza u finalu Roland Garrosa od Rafaela Nadala.

Treći put je Đoković u Sarajevo došao na početku maja ove godine, a svaki put povod za dolazak u našu državu bio je oblizaka “piramida”.

Đoković ovaj put u Sarajevu, u hotelu Pino Nature na Trebeviću, boravi bez supruge Jelene, a s njim su djeca Stefan i Tara.

Početak današnjeg dana iskoristio je za šetnju s psom uživajući u svježem vazduhu na Trebeviću. Već sinoć, odmah nakon dolaska u Sarajevo, Đoković je boravio u Visokom i bio u posjeti kompleksu Ravne.

Đoković je ranije govorio da se u Arheološkom parku Ravne 2 osjeća preporođeno te da dolazak u Visoko koristi da napuni energiju za naredne sportske izazove.

Poznato je kako Đoković u Sarajevu za svoj odmor u prirodi uvijek bira hotel Pino Nature na Trebeviću i ovu mu je treći boravak na ovoj lokaciji.