Odlično raspoloženje među Orlovima: Fudbaleri Srbije odradili prvi trening u Bahreinu

16.11.2022. | 17:19

U dobrom raspoloženju, motivisani i nestrpljivi da izađu na veliku pozornicu gdje ih već na prvom koraku očekuje poslastica protiv Brazila, reprezentativci Srbije počeli su u Bahreinu završne pripreme za Svjetsko prvenstvo.

Izabranici selektora Dragana Stojkovića u Manamu su danas odradili prvi trening od dolaska u azijsku državu, ne skrivajući da su se uželjeli zajedničkog rada.

“Dosta više aviona, ovo je život”, bile su prve Piksijeve reči po izlasku na teren, a osmijesi na licu igrača govorili su da dele stav selektora, prenosi Mozzartsport.

Pozitivnu atmosferu dodatno je podgrijala uvertira u ozbiljniju fazu treninga i nadmetanje u gađanju malih golova iz kornera. I, mimo svih očekivanja, prvi je mrežu pogodio golman – Marko Dmitrović.

Ostaje pitanje da li bi golman Sevilje mogao da se podiči sa istim uspjehom da je konkurencija bila potpuna s obzirom na to da je sa treninga izostao Aleksandar Mitrović. Prvi strijelac Srbije je ostao hotelu, a od stručnog štaba dobio je poseban program rada kao i Predrag Rajković i Filip Kostić.

Izuzev pomenutog trija, specijalan tretman imao je Saša Lukić koji je radio odvojeno od ekipe na početku treninga (odnosno tokom dijela treninga otvorenog za javnost), ali su prognoze po pitanju sve četvorice reprezentativaca optimistične i nagovještavaju da će Srbija na premijeri biti u najjačem sastavu.