Odbio arapske milione: Modrić produžio ugovor sa Real Madridom

26.06.2023. | 12:51

Slavni hrvatski fudbaler Luka Modrić još uvijek nije rekao posljednju riječ u evropskom fudbalu. Odlučio je produžiti ugovor s Real Madridom.

Višemjesečna saga danas je dobila konačni rasplet. Modrić je produžio ugovor s Realom koji ga veže za “Santijago Bernabeu” do ljeta 2024. godine.

Time je stavljena tačka na višemjesečnu sagu u kojoj se pisalo sve i svašta o budućnosti hrvatskog fudbalera. Jedino sigurno je da je Modrić dobijao brojne ponude iz Saudijske Arabije, a iz ove zemlje nisu štedjeli novac za dovođenje Hrvata.

U medijima se pojavljivala i informacija o nevjerovatnoj ponudi od 200 miliona evra od jednog neimenovanog saudijskog kluba, ali od toga neće biti ništa. Modrić je sve odbio i produžio saradnju s Realom.

“Kraljevski klub” je danas na zvaničnim stranicama objavio ovaj veliki posao poručivši da je ugovor potpisan na godinu dana.

Modrić je u Real stigao iz Totenhema prije 11 godina, a za vrijeme mandata na “Bernabeuu” čak pet puta je osvojio Ligu šampiona, uključujući i najveće individualno priznanje u svijetu “bubamare” – Zlatnu loptu.

Dugo su španski mediji navodili da Real od Modrića traži da prestane igrati za reprezentaciju Hrvatske zbog svojih godina, a kako bi mu ponudili produžetak saradnje. Nije poznato da li je ta stavka uključena u ugovor, prenosi “Klix”.