Obradović pred Efes: Neki igrači su dobili nove uloge

29.02.2024. | 10:12

U 27. kolu najkvalitetnijeg klupskog takmičenja na Starom kontinentu, Partizan dočekuje turski Efes, ekipu za koju Željko Obradović trener Partizana kaže da da je izuzetno kvalitetna.

U dosadašnjem toku evroligaške sezone, crno-bijeli su ostvarili 12 pobjeda, dok je Efes zabilježio jedan trijumf manje.

“Igraćemo protiv tima koji ima novog trenera, imali su odlične rezultate u prethodnom periodu, osim tog finala kupa u kom su izgubili od Fenerbahčea. Neki igrači su dobili nove uloge. Čovek koji je sada trener je dugo bio pomoćni trener u Efesu, veruje igračima koji su tu godinama. U odnosu na prvu utakmicu roster je promenjen u smislu da su se neki igrači oporavili. Oni zaista igraju dobro i pričati o njihovom kvalitetu je suvišno. Navijači Partizana su poznati po tome da uvek daju ogromnu podršku igračima i svima nama koji smo ovde. Zamoliću ih da budu podrška timu i da probamo iz te energije i onoga što daju timu da dođemo do rezultata. To je najvažnije”, poručio je Obradović.

Aleksa Avramović je pred utakmicu sa turskim timom izjavio:

“Sledi nam utakmica protiv Efesa, jedna od najtalentovanijih napadačkih ekipa u Evropi. Znamo da će opet doći 20.000 ljudi da nas podrži, kao i uvek. Na nama je da povećamo agresivnost i pobedimo sve utakmice. Svi smo motivisani i jedva čekamo da izađemo na teren”, naglasio je Avramović.

Oznake: Efes, Evroliga, Partizan