Novo oduševljenje na račun Đokovića: Isplivala emotivna prepiska fudbalera sa srpskim asom

03.07.2020. | 10:55

Reprezentativac Srbije Adem Ljajić lično je zahvalio prvom teniseru svijeta Novaku Đokoviću na novčanoj donaciji od oko 80.000 KM njegovom gradu u borbi protiv korona virusa.

Naime, na internetu se pojavila Vocap prepiska između fudbalera Bešiktaša i tenisera koju su prenijeli svi srpski mediji.

“Brate moj, htio sam lično da ti zahvalim u ime građana Novog Pazara za donaciju koju si poslao mom gradu i u moje ime. Mnogo poruka mi je stiglo iz Novog Pazara, lično meni da ti zahvalim. Pa sam iskoristio to naše poznanstvo. Nadam se da ste ok ti i porodica? Brz oporavak želim”, navodno je napisao Ljajić, a onda je stigao Đokovićev odgovor.

“Dragi Ademe, hvala ti na divnoj poruci. Meni je zadovoljstvo, čast i obaveza da pomognem kad god i gdje god mogu. Nikad nisam bio u Novom Pazaru, a veoma bih volio. Čuo sam da grad ima veliku dušu. Mi smo dobro, od jučer smo negativni. Nadam se da si i ti dobro, kao i tvoji.”

Podsjećanja radi, Đoković je nedavno donirao Opštoj bolnici u Novom Pazaru oko 80.000 KM, a najavio je da će još pomoći ukoliko bude potrebno.