Novak se obratio Zadru, a ovu poruku prenijela je cijela Hrvatska!

27.06.2020. | 23:27

Otkako je prošle nedjelje otkazan turnir Adria tura u Zadru, zbog širenja korona virusa, Novak Đoković trpi žestoke kritike u svjetskim medijima.

Svi oni, kao i brojni teniseri i drugi sportisti, kao da se utrkuju ko će više iskritikovati najboljeg tenisera svijeta, ali on i dalje ima one koji ga podržavaju.

Đokoviću su prethodnih dana poruke podrške iznosili brojni domaći sportisti, javne ličnosti i sportske organizacije, kao i pojedini teniseri iz drugih zemalja.

A sada je Đoković podršku dobio i baš od Zadra.

Naime, Košarkaški klub Zadar poslao je poruku Đokoviću na Instagramu, napisavši mu da mu žele sreću i brz oporavak. Oni su tu poruku poslali nakon što se saznalo da je Novak bio pozitivan na kovid-19.

“Živio Zadar! Svako dobro vam želim i hvala vam na dobrodošlici”, odgovorio je Đoković, a KK Zadar se tom porukom pohvalio na društvenim mrežama. Ova poruka naišla je i na pozdrave u hrvatskim medijima.

Đoković i drugi teniseri učesnici Adria tura su odigrali i košarkašku utakmicu u dvorani “Krešimir Ćosić”, što je takođe bio jedan od razloga za kritike na račun najboljeg tenisera svijeta.

https://www.facebook.com/kkzadar/posts/10157802183396225

 

Izvor:(Mondo.ba)